Glasgerinkel doet een bewoner van een appartement in Soest even na twee uur ´s nachts wakker schrikken. Daarna volgt een enorme explosie,...

Redactie Soestnieuwsvandaag.nl

Lees hier de nieuwsberichten van onze conculega nieuwspagina's

`Ik heb alleen nog de kleren die ik nu aan heb`: Soester is alles kwijt na explosie en felle brand in woning

Amersfoort - Glasgerinkel doet een bewoner van een appartement in Soest even na twee uur ´s nachts wakker schrikken. Daarna volgt een enorme explosie, die brand veroorzaakt. ,,Ik heb nog net mijn pc naar buiten kunnen slepen, verder ben ik álles kwijt”, vertelt de man aangedaan.

Bekijk het hele nieuwsartikel van AD op https://www.ad.nl/amersfoort/ik-heb-alleen-nog-de-kleren-die-ik-nu-aan-heb-soester-is-alles-kwijt-na-explosie-en-felle-brand-in-woning~a8af72e0/. 

We werken graag samen met onze conculega van de andere lokale nieuwswebsites. We hebben allemaal als doel om de inwoners van Soest te informeren over wat er speelt in Soest. We delen dus ook graag andere nieuwsartikelen.

Deel dit artikel via social media

  1. Extern
  2. `Ik heb alleen nog de kleren die ik nu aan heb`: Soester is alles kwijt na explosie en felle brand in woning