De blauwe paaltjesroute in de Lange Duinen van Soest gebruikte ik als trainer vaak om de conditie van spelers te testen. Dat deed ik ieder...

Redactie Soestnieuwsvandaag.nl

Lees hier de nieuwsberichten van onze conculega nieuwspagina's

Als het vriest denkt Peter Visee aan dat telefoontje: `Ik kom vanavond niet trainen, ik ga schaatsen`

Amersfoort - De blauwe paaltjesroute in de Lange Duinen van Soest gebruikte ik als trainer vaak om de conditie van spelers te testen. Dat deed ik ieder seizoen, vaak in de winterstop. Op die momenten deelde ik de spelers altijd in groepjes in. Een jonge...

Bekijk het hele nieuwsartikel van AD op https://www.ad.nl/amersfoort/als-het-vriest-denkt-peter-visee-aan-dat-telefoontje-ik-kom-vanavond-niet-trainen-ik-ga-schaatsen~a930d48b/. 

We werken graag samen met onze conculega van de andere lokale nieuwswebsites. We hebben allemaal als doel om de inwoners van Soest te informeren over wat er speelt in Soest. We delen dus ook graag andere nieuwsartikelen.

Deel dit artikel via social media

  1. Extern
  2. Als het vriest denkt Peter Visee aan dat telefoontje: `Ik kom vanavond niet trainen, ik ga schaatsen`