Kometenstraat 121 1223 CJ Hilversum te koop

Redactie Soestnieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Soest en de omgeving van Soest. Zoek de ideale woning in Soest.

Meer informatie over Kometenstraat 121 1223 CJ Hilversum 

De woning aan de Kometenstraat 121 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 699.500 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 156 m² en staat op een perceel van 181 m². Met 6 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.
Uitgebouwde helft van dubbele woning met extra ruimte+badkamer

De advertentie van de woning aan de Kometenstraat 121 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Soest en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Kometenstraat 121

Postcode en woonplaats

1223 CJ Hilversum

Woonoppervlakte

156 m²

Perceeloppervlakte

181 m²

Aantal kamers

6

Vraagprijs

€ 699.500 k.k.

Interesse in Kometenstraat 121 1223 CJ Hilversum

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor VAN VULPEN ROOZENBURG MAKELAARS. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Kometenstraat 121.

Ben je op zoek naar een makelaar in Soest, bekijk dan zeker even deze makelaars in Soest.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Woonplaats te koop
  2. Kometenstraat 121 1223 CJ Hilversum