Pascalstraat 40 3817 JK Amersfoort te koop

Redactie Soestnieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Soest en de omgeving van Soest. Zoek de ideale woning in Soest.

Meer informatie over Pascalstraat 40 3817 JK Amersfoort 

De woning aan de Pascalstraat 40 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 850.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 140 m² en staat op een perceel van 463 m². Met 5 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.


De advertentie van de woning aan de Pascalstraat 40 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Soest en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Pascalstraat 40

Postcode en woonplaats

3817 JK Amersfoort

Woonoppervlakte

140 m²

Perceeloppervlakte

463 m²

Aantal kamers

5

Vraagprijs

€ 850.000 k.k.

Interesse in Pascalstraat 40 3817 JK Amersfoort

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Buijs Regiomakelaars Amersfoort. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Pascalstraat 40.

Ben je op zoek naar een makelaar in Soest, bekijk dan zeker even deze makelaars in Soest.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Woonplaats te koop
  2. Pascalstraat 40 3817 JK Amersfoort