De stoffelijke resten die zijn aangetroffen tussen de wrakdelen van de Britse Lancaster ED603 zijn van de 3 vermiste bemanningsleden.... Zie ook:

Redactie Soestnieuwsvandaag.nl

Lees hier de nieuwsberichten van onze conculega nieuwspagina's

Stoffelijke resten in wrak Britse bommenwerper zijn van vermisten

Soesterberg - De stoffelijke resten die zijn aangetroffen tussen de wrakdelen van de Britse Lancaster ED603 zijn van de 3 vermiste bemanningsleden. Het gaat om Arthur Smart, Charles Sprack en Edward Moore. Laboratoriumonderzoek in Soesterberg heeft dat uitgewezen. Hiermee geeft de Bergings- en Identificatiedienst van de Koninklijke Landmacht nu duidelijkheid over de vermisten. Voor hun families in het Verenigd Koninkrijk komt er een einde aan een lange periode van onzekerheid over hun lot.

Bekijk het hele nieuwsartikel van Persberichten Ministerraad op https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2023/11/23/stoffelijke-resten-in-wrak-britse-bommenwerper-zijn-van-vermisten. 

We werken graag samen met onze conculega van de andere lokale nieuwswebsites. We hebben allemaal als doel om de inwoners van Soest te informeren over wat er speelt in Soest. We delen dus ook graag andere nieuwsartikelen.

Deel dit artikel via social media

  1. Extern
  2. Stoffelijke resten in wrak Britse bommenwerper zijn van vermisten